Mijn naam is Cher Sodimedjo (1974), ik ben moeder van een volwassen dochter en samen met mijn partner zorgen wij voor twee pleegkinderen. Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de modebranche, onder andere als mode-adviseur, visual merchandiser en styliste voor onder andere De Telegraaf en verschillende modemerken besloot ik mijn hart te volgen en een carrièreswitch te maken.

Hoe fijn ik het ook vond om klanten te adviseren en een outfit samen te stellen die het beste bij hen paste, de meeste voldoening haalde ik toch uit de persoonlijke gesprekken met hen. In 2013 ben ik daarom gestart aan de driejarige Malva-opleiding tot energetisch therapeut. 
Na het afronden van deze opleiding heb ik nog aanvullende opleidingen gedaan om een uitgebreidere kennis van zowel de mentale als de fysieke aspecten van de mens te krijgen. 

In de LOVESTYLE komt mijn liefde voor mode, interesse voor het innerlijke leven van mensen en mijn behoefte te helpen en zorgen allemaal samen.

Door mijn werk in de modewereld die geheel om uiterlijkheden draait, ben ik met veel van mijn eigen onzekerheden geconfronteerd en ook in mijn privéleven heb ik veel obstakels weten te overwinnen. Ben ik wel goed genoeg? Wat wil ik zelf eigenlijk? Waarom loop ik telkens tegen hetzelfde probleem aan?

Dankzij deze ervaringen en door zelf alle behandelingen te ondergaan tijdens mijn opleiding, kan ik ondersteunen en begeleiden in het proces waarin je nieuwe inzichten krijgt in wie je nu werkelijk bent. 

Love Cher

Opleidingen

Malva Opleidingen Nederland - Energetisch Therapeut

Con Amore - Psychosociale Basiskennis

Con Amore - Medische basiskennis

Cursussen

Reiki 1 /2 | Arbor Vitea

Progressive Workshop Dr Joe Dispenza (Amsterdam) ​

Advanced Workshop Dr Joe Dispenza (Mexico)

THE LOVESTYLE

Meer weten over The Lovestyle? 
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

    THE LOVESTYLE | ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN BY: WORDSFARM